Предлагаме разработени курсове в електронната образователна платформа Moodle. Можете да разгледате безплатен демо урок от курса English A2 Grammar, насочен към усвояването, разбирането и упражняването на основните правила в английската граматика. Щракнете върху логото на Moodle, за да влезете като гост:

Ако демо урокът ви е харесал и желаете да продължите да учите с Moodle и да се запишете за цял курс на обучение, може да се свържете с нас чрез формата в „Онлайн обучение“.

Вече 12 години езикова школа „Лазурит“ успешно и качествено обучава своите курсисти по английски език. Както деца, така и възрастни ни се доверяват и постигат максимален успех в употребата на езика. Работата в комфортна обстановка, професионализмът и личният подход в обучението дават на курсистите възможност да напредват бързо в изучаването на чуждия език. Преподавателите в езиковата школа са филолози с опит в чуждоезиковото обучение.

Езиковата школа предлага индивидуално онлайн обучение. Обучението е напълно съобразено с удобствата и нуждите на ученика. Заниманията се провеждат в удобен за него час, а интензивността и системата на обучение са съобразени с индивидуалните предпочитания и темпо на учене. При закупуване на пакет от часове, ученикът получава отстъпка от посочената цена. Това, което ви трябва е компютър, оборудван с програми като Skype и Zoom. 

Ако имате въпроси или желаете да се запишете, можете да ни изпратите запитване: